وزارت علوم طرح جدیدی را در دستور کار قرار داده مبنی بر این که افرادی که یک لیسانس دارند، بتوانند بعد از دو یا سه ترم، لیسانس دیگری را نیز دریافت کنند.

وزارت علوم طرح جدیدی را در دستور کار قرار داده مبنی بر این که افرادی که یک لیسانس دارند، بتوانند بعد از دو یا سه ترم، لیسانس دیگری را نیز دریافت کنند؛ البته این اتفاق به خصوص در مورد رشته‌های مرتبط امکان وقوع پیدا می‌کند.
بنا به گفته معاون آموزشی وزارت علوم، در این طرح دارندگان یک لیسانس در راستای اشتغال‌زایی و کارآفرینی بدون کنکور با گذراندن دو تا سه ترم تحصیل صاحب مدرک لیسانس دوم خواهند شد.
عباس صاحبقدم لطفی درباره این طرح این گونه بیان کرد که معاونت آموزشی وزارت علوم در حال بررسی روی طرح لیسانس دوم برای افرادی است که یک لیسانس دارند و جهت کاربردی شدن رشته، تمایل به دریافت مدرک لیسانس دوم مرتبط با لیسانس اول دارند.

به گزارش مهر، وی اظهار داشت: به وسیله این طرح داوطلبانی که یک لیسانس دارند با گذراندن دو تا سه ترم تحصیل می‌توانند لیسانس مرتبط با همان گرایش را نیز دریافت کنند تا با داشتن دو لیسانس بتوانند بهتر در بازار کار وارد شوند. به عقیده او، لیسانس دوم مرتبط با لیسانس اول کاربردی‌تر است و در راستای اشتغال‌زایی و کارآفرینی برنامه‌ریزی می‌شود. صاحبقدم لطفی درباره این قضیه اعلام کرد: کمیته‌ای تخصصی در وزارت علوم مسئول پیگیری روی این طرح است تا زوایای مختلف آن بررسی شود که در صورت تصویب نهایی هر داوطلب پس از گذراندن تقریباً یک سال تحصیلی موفق به اخد مدرک لیسانس دوم می‌شود.

لیسانس دوم نیازی به کنکور ندارد
لطفی درباره نوع پذیرش دانشجویان برای دریافت لیسانس دوم گفت: داوطلبان برای اخذ لیسانس دوم نیازی به کنکور ندارند و می‌توانند با یک آزمون ورودی به این دوره وارد شوند؛ البته با بررسی‌های بیشتر به نتیجه قطعی در زمینه برگزاری آزمون برای لیسانس دوم خواهیم رسید.

وی افزود: در حال حاضر در حال بررسی روی این موضوع هستیم که اگر تعداد داوطلبان شرکت در لیسانس دوم زیاد بود آزمون برگزار شود ولی اگر تعداد داوطلبان زیاد نباشد متقاضیان بدون شرکت در هیچ آزمونی می‌توانند وارد دوره لیسانس دوم مرتبط با لیسانس اول شوند.

صاحبقدم لطفی در شرایطی تحصیلات بالاتر و داشتن مدرک‌های بیشتر را برای اشتغال‌زایی مؤثر می‌داند که هر سال چند میلیون نفر فارغ‌التحصیل دانشگاه‌‏های مختلف به تعداد افراد جویای کار جامعه اضافه می‌شوند و همچنین آمارها نشان می‌دهد بیشتر بیکاران دانشگاه رفته‌اند. با این اوصاف، در کنار تمام مزایایی که این طرح می‌تواند به همراه داشته باشد نباید از این غافل شد که مشکل اشتغال جوانان نیاز به راهکارهای بنیادی‌تر دارد و نمی‌توان گمان کرد صرفاً با چنین طرح‌هایی مشکل بیکاری از فهرست مشکلات جوانان کنار گذاشته می‌شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 14980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۰:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
    2 1
    بسيار طرح خوبي است خصوصا براي كساني كه قصد ادامه تحصيل در خارج از كشور دارند و مدرك ومعدل ليسانس اول مناسب نيست
  • مجید IR ۱۰:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۲۷
    2 1
    اگه نهایي بشه عالی میشه
  • فردیکاس IR ۱۴:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۷
    2 3
    همش دروغه تا تصویب بشه هزارتا شرط و شروط قاطیش می کنن اونهم بعد از چند سال میاد بیرون معلوم نیست چیه ؟ مراکز اجراش کجا هستند ؟ ظرفیتش چند نفره ؟ اگه با لیسانست بری فراگیر بخونی برنده ای مگه نمی دونید اینها چه مدیران زبده ای هستن !
  • زینا IR ۱۱:۱۷ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۳
    2 1
    حالا تا تصویب بشه ... طرحهای زیادی ارائه شد ولی به مرحله اجرا نرسیدن...بزک نمیر تا بهار بیاد.
  • بدون نام IR ۰۷:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۶
    1 2
    کجا باید ثبت نام کنیم
  • بدون نام IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۰
    1 1
    خيلي خوشحال شدم
  • سحر US ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۵
    1 0
    می خواستم بدونم برای گرفتن لیانس دوم این طرح از کی اجرا می شود؟